OVERIGE DIENSTEN

Communicatie training

O.a.:

  • Teamcommunicatie
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Loopbaancoaching


Communicatie training & persoonlijke effectiviteit

Savitas Coaching & Advies verzorgt communicatietrainingen voor individuen en teams. Wij zijn DISC gecertificeerd en geven vanuit deze bewezen, krachtige methode inzicht in communicatiepatronen. 

Deze methode werkt net zo krachtig voor jou als individu. Je ontvangt een uitgebreide rapportage die als basis dient om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. 

Loopbaancoaching

Met loopbaancoaching neem je het heft weer in eigen handen.

Je ontdekt opnieuw wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen. Je krijgt een frisse blik op je talenten, kwaliteiten en ambities én je inzetbaarheid. Dat inzicht in wat je kan en wat je wil, brengt je verder: het geeft je de energie om met hernieuwde energie door te gaan met je werk – onder jouw voorwaarden. Of de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Eigen Profiel

Wil je beter inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid? Dat kan met ons programma voor loopbaanbegeleiding 'Profile'. Via een gedegen zelfanalyse breng je je eigen sterktes en zwaktes en (soms onbenutte) mogelijkheden in kaart. Zodat je aan de hand daarvan tot jouw unieke aanbod in de markt kunt komen.

Wij helpen jou om je persoonlijke effectiviteit (of dat van je team) te vergroten!